Gulmåragatan 44

Gulmåragatan 44

Slutpris

2 650 000 kr


Munksundet— Enköping

Gulmåragatan 44


Slutpris
2 650 000 kr

Munksundet— Enköping

Renoverat på Munksundet!

Renoverad enplansvilla med ett fint ytterläge på Munksundet. Ett populärt villaområde med gångavstånd till både centrum, skola, barnomsorg och natur. Bra planlösning med totalt 125 kvm boarea fördelat på 5 rum, varav 3-4 sovrum. Biarea om 18 kvm med förråd. Carport samt plats för ytterligare 2 bilar på uppfarten. Helt insynsskyddad baksida med inglasat uterum och stora uteterrasser i bra söderläge med många soltimmar. Mycket lättskött tomt med gräsmatta och ett fåtal prydnadsbuskar samt att tomten vetter mot allmänning med ytor för lek, spring och bollspel. Låga driftskostnader och lågt energivärde. Uppvärmning med luftvärmepump, braskamin m m. Nya 3-glasfönster. Varmt välkommen på visning.


Boarea/biarea
125/18 kvm
Driftkostnad
24 000 kr/år
Tomtarea
385 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-10-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.