Jordhumlagatan 10

Jordhumlagatan 10

Slutpris

3 250 000 kr


Gånsta— Enköping

Jordhumlagatan 10


Slutpris
3 250 000 kr

Gånsta— Enköping

Renoverad enplansvilla i Gånsta!

Renoverad enplansvilla belägen på hörntomt i attraktiva och lugna bostadsområdet Gånsta. Ett bekvämt boende med direkt närhet till både natur, skola, barnomsorg, livsmedelsaffär och belyst motionsspår. Villan erbjuder ca 138 kvm boarea och ca 24 kvm biarea. Totalt 5 rum och kök, varav 4 sovrum. Villan är i stort sett helrenoverad under hösten 2017. Vardagsrum med fint ljusinsläpp, braskamin och utgång till uteterrass resp. inglasat uterum på baksidan. Ljust, stort kök med burspråk och plats för många runt köksbordet. Helt nyrenoverat duschrum samt äldre badrum med badkar. Fyra helrenoverade sovrum med ekparkettgolv, vitmålade väggar och innertak. Renoverad tvättstuga med nyinstallerad värmepump NIBE. Lättskött, uppvuxen tomt som gränsar mot skogsparti och stenhäll.


Boarea/biarea
138/24 kvm
Driftkostnad
12 800 kr/år
Tomtarea
792 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-02-08

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Jordhumlagatan såldes av oss 2018-02-08. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Jordhumlagatan.

Boka värdering
Leif Eriksson, ansvarig mäklare i Enköping

Leif Eriksson

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.