Rombergsgatan 4 / Romberga / Enköping

2 rok i Romberga

Slutpris
1 075 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
2 936 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rombergsgatan såldes av oss 2019-01-22. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Rombergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Romberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära och pendlarvänliga Romberga finner du denna charmiga 2:a som tack vare husets placering och läge är ett boende fritt från insyn och med en trivsam utsikt över föreningens gröna innergårdar. Bostaden präglas av ljusa och moderna färg- och materialval med en utmärkt planlösning.
De 60 kvm rymmer hall med bra förvaring, kök med ljus inredning och plats för matbord. Balkong i utmärkt sydvästläge med gott om sol, vardagsrum med fint parkettgolv, sovrum i lugnt läge mot innergården och en praktisk klädkammare och ett helkaklat badrum. Ljust och inbjudande hem i gott skick som bör passa många.
Som boende på Rombergagatan bor du nära till det mesta med handelscentrum ett stenkast från lägenheten. I Romberga finns gräsplan för fotboll, en boulebana och näridrottsplats. Skolbarnen kan gå i Rombergaskolan upp till sjätte klass och i området finns ett flertal förskolor. Romberga består av blandad bebyggelse med flerbostadshus och villor. Busskommunikationerna till de centralare delarna av Enköping är goda. Fritiden kan tillbringas i den mysiga Fagerskogen med elljuspår och skidspår på vintern. Flertal restauranger i närområdet, bl a Helenas kök, Mc Donalds, Max och Chop-chop. Endast ca 1 km från tågstation och ca 2 km till Stora Torget i Enköping.


Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration