Svinnegarn Strand 10

Svinnegarn Strand 10

Slutpris

1 850 000 kr


Strand— Enköping

Svinnegarn Strand 10


Slutpris
1 850 000 kr

Strand— Enköping

Sjöglimt till Svinnegarnsviken!

Välskött fritidshus med året-runt-standard med sjöglimt! Brygga, båtplats och badplats på gångavstånd. Naturskönt läge ca 1 mil söder om Enköping med endast 1 timmes bilfärd från Stockholm. Huset har en boarea om 57 kvm, fördelat på vardagsrum, kök, matplats, badrum och sovrum. Inglasat uterum om ca 16 kvm samt flertal uteplatser i bra sollägen. Gäststuga, uteförråd/vedförråd samt friggebod. Underbar och fint kuperad tomt om 1540 kvm som är insynsskyddad men ändå har underbar utsikt över åkrar och skogslandskap samt sjöglimt till Svinnegarnsviken i Mälaren! Den uppväxta trädgården har en mångfald av frukt- och lövträd samt "mormors"-perenner, bl a pioner, löjtnantshjärta, klematis och mycket mer. Ett litet smultronställe med en idyllisk trädgård!


Boarea
57 kvm
Driftkostnad
16 000 kr/år
Tomtarea
1 540 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-08-30

Mäklarhuset Enköping

Denna fritidshus på Svinnegarn Strand såldes av oss 2018-08-30. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Svinnegarn Strand.

Boka värdering
Leif Eriksson, ansvarig mäklare i Enköping

Leif Eriksson

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.