Tillinge Svirsta 7 / Hummelsta / Enköping

Välkommen till Stora Svirsta Gård

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea
384 kvm
Fastigh.bet
Enköping Tillinge-Hummelsta 11:2
Objekttyp
Hästgård
Inriktning
Fritid
Totalareal
4,8 ha
Såld
2016-12-01
Bostaden är såld!

Denna gård på Tillinge Svirsta såldes av oss 2016-12-01. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Tillinge Svirsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hummelsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett tillfälle för dig som söker gård för en aktiv livsstil med hundar, hästar och boende på landet. På gården om ca 5 hektar finns två charmiga, renoverade bostadshus i traditionell svensk äldre byggstil. Dessutom finns två verkstäder, carports, gäststugor, äldre magasin, uthus, friggebod, stall med loge, hundgårdar, lusthus, vinkällare, badtunna, växthus, bär- och grönsaksland och beteshagar. Jakträtt för småvilt.
Flera bostadshus och ekonomibyggnader samt det centrala geografiska läget i Mälardalen gör att gården passar för många livsstilar och ändamål. Gården erbjuder utmärkta möjligheter för dig som vill driva kennel, hundpensionat eller hästverksamhet. Verksamheter som tidigare har funnits på gården. Flera hund- och rastgårdar (Gunnebostängsel) finns kvar. Här finns stall med totalt 16 boxar, longeringsvolt, upplyst ridbana (24x40 m), uteligghall för lösdrift, flera inhägnade beteshagar och bra parkeringsmöjligheter för besökare. Vinkällare, lusthus med och grillplats.
En komplett gård belägen i naturskön kulturmiljö endast ca 10 min till Enköping och knappt en timme till Stockholm med bil.
Låt dig inspireras. Hjärtligt välkommen på visning.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn