Tillinge Svirsta 7

Tillinge Svirsta 7

Slutpris

5 400 000 kr


Hummelsta— Enköping

Tillinge Svirsta 7


Slutpris
5 400 000 kr

Hummelsta— Enköping

Välkommen till Stora Svirsta Gård

Ett tillfälle för dig som söker gård för en aktiv livsstil med hundar, hästar och boende på landet. På gården om ca 5 hektar finns två charmiga, renoverade bostadshus i traditionell svensk äldre byggstil. Dessutom finns två verkstäder, carports, gäststugor, äldre magasin, uthus, friggebod, stall med loge, hundgårdar, lusthus, vinkällare, badtunna, växthus, bär- och grönsaksland och beteshagar. Jakträtt för småvilt.
Flera bostadshus och ekonomibyggnader samt det centrala geografiska läget i Mälardalen gör att gården passar för många livsstilar och ändamål. Gården erbjuder utmärkta möjligheter för dig som vill driva kennel, hundpensionat eller hästverksamhet. Verksamheter som tidigare har funnits på gården. Flera hund- och rastgårdar (Gunnebostängsel) finns kvar. Här finns stall med totalt 16 boxar, longeringsvolt, upplyst ridbana (24x40 m), uteligghall för lösdrift, flera inhägnade beteshagar och bra parkeringsmöjligheter för besökare. Vinkällare, lusthus med och grillplats.
En komplett gård belägen i naturskön kulturmiljö endast ca 10 min till Enköping och knappt en timme till Stockholm med bil.
Låt dig inspireras. Hjärtligt välkommen på visning.


Boarea
384 kvm
Totalareal
47 979 kvm
Sovrum
7 Sovrum
Fastigh.bet
Enköping Tillinge-Hummelsta 11:2
Objekttyp
Hästgård
Inriktning
Fritid
Såld
2016-12-01

Mäklarhuset Enköping

Denna gård på Tillinge Svirsta såldes av oss 2016-12-01. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Tillinge Svirsta.

Boka värdering
Leif Eriksson, ansvarig mäklare i Enköping

Leif Eriksson

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.