Sök Meny
Såld

Enköping - Hummelsta / Tillinge Svirsta 7

Välkommen till Stora Svirsta Gård

Ett tillfälle för dig som söker gård för en aktiv livsstil med hundar, hästar och boende på landet. På gården om ca 5 hektar finns två charmiga, renoverade bostadshus i traditionell svensk äldre byggstil. Dessutom finns två verkstäder, carports, gäststugor, äldre magasin, uthus, friggebod, stall med loge, hundgårdar, lusthus, vinkällare, badtunna, växthus, bär- och grönsaksland och beteshagar. Jakträtt för småvilt.
Flera bostadshus och ekonomibyggnader samt det centrala geografiska läget i Mälardalen gör att gården passar för många livsstilar och ändamål. Gården erbjuder utmärkta möjligheter för dig som vill driva kennel, hundpensionat eller hästverksamhet. Verksamheter som tidigare har funnits på gården. Flera hund- och rastgårdar (Gunnebostängsel) finns kvar. Här finns stall med totalt 16 boxar, longeringsvolt, upplyst ridbana (24x40 m), uteligghall för lösdrift, flera inhägnade beteshagar och bra parkeringsmöjligheter för besökare. Vinkällare, lusthus med och grillplats.
En komplett gård belägen i naturskön kulturmiljö endast ca 10 min till Enköping och knappt en timme till Stockholm med bil.
Låt dig inspireras. Hjärtligt välkommen på visning.

Sponsrade länkar
Enköping / Hummelsta
Tillinge Svirsta 7
Slutpris: 5 400 000 kr
Boarea: 384 kvm
Fastigh.bet: Enköping Tillinge-Hummelsta 11:2
Objekttyp: Hästgård
Inriktning: Fritid
Totalareal: 4,8 ha
Såld: 2016-12-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Enköping / Tillinge Svirsta