Veckholms-Ål 6 / Veckholms Ål / Enköping

Modern hästgård om ca 14,5 hektar

Slutpris
8 250 000 kr
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
47 650 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
Enköping Veckholms-Ål 1:3 och Enköpings Veckholms-Ål 1:10
Objekttyp
Hästgård
Inriktning
Fritid, Hästgård
Totalareal
14,5 ha
Såld
2017-10-01
Bostaden är såld!

Denna gård på Veckholms-Ål såldes av oss 2017-10-01. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Veckholms-Ål

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Veckholms Ål är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern hästgård om ca 14,5 hektar i naturskön kulturmiljö med ogenerat läge. Belägen mitt i Mälardalen med bra pendlingsläge - endast ca 45 min bilfärd från Stockholm! Hästgården är en bara-att-flytta-in-gård och erbjuder ett mycket elegant och stilfullt bostadshus, lillstuga med permanentstandard, nybyggt stall med boxar för 8 hästar, lösdriftsstall/vindskydd (2 st), inhägnad paddock / ridbana om 40 x 20 meter, gödselplatta, marmorkrossbana, traktorgarage, friggebod och hagar. Bostadshuset som nybyggdes 2008-09 har ett högt, fint läge med fin utsikt över ägorna med vackra åker- och skogslandskap. Ett vackert och trivsamt bostadshus med fina ljusinsläpp via panoramafönster och högt i tak med ryggåstaket. Lillstugan byggdes 2013 med alla bekvämligheter som kök och badrum. Lillstugan är om ca 43 kvm med loftutförande. Mark/areal om ca 14,5 hektar fördelat på ca 8 ha åker, ca 3 ha bete och ca 4 ha skog. Försäljningen avser två fastigheter. Hästgårdens utformning och läge är idealisk för verksamhet inom ridsport och hästhållning. I direkt anslutning till fastigheterna finns ca 60 km uppmärkta ridvägar i naturskön miljö. Fiberanslutning beställd.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn