Råbyvägen 9B

Råbyvägen 9B

Slutpris

3 650 000 kr


Fjärdhundra— Enköping

Råbyvägen 9B


Slutpris
3 650 000 kr

Fjärdhundra— Enköping

Idylliskt boende med gårdskänsla

Idylliskt boende i lugna kvarter i Fjärdhundra samhälle med en trevlig gårdsbild och insynsskyddat läge. Renoverat och charmigt 1 1/2-planshus med anor från 1914 belägen på friköpt tomt med fint läge. Till fastigheten hör även ett charmigt torp, gäststuga (f d ateljé), smedja/snickarbod/ f d bykstuga, trädgårdsförråd samt garage med separat port för mc. Stora bostadshuset har de senaste 10 åren genomgått flera större renoveringar, bl a nyinsatt braskamin, kök, nytt tak, badrum, ändrad planlösning, ytskiktsrenovering, SPA-bad, pool, altan och installation av fiber. Här är stället som vänner och familj garanterat vill samlas kring under sommarhalvåret. Det charmiga torpet har både fungerande badrum och kök samt att skorstenen är renoverad och vedspisen i funktion. Lummig, uppväxt trädgårdstomt om 1550 kvm med flertal fruktträd, bärbuskar och rabatter med vackra perenner. En fastighet med möjlighet till generationsboende eller uthyrning. Gångavstånd till förskolor, skola, natur och livsmedelsaffär samt även tempererat utomhusbad med flertal bassänger. En liten "gård" i miniformat!


Boarea
102 kvm
Driftkostnad
52 400 kr/år
Tomtarea
1 550 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2021-04-08

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Råbyvägen såldes av oss 2021-04-08. Se alla våra försäljningar i Fjärdhundra samt även på Råbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.