Ringvägen 2 / Fjärdhundra / Enköping

Enplansvilla i Fjärdhundra

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
100 kvm
Driftkostnad
27 300 kr/år
Tomtarea
936 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Ringvägen såldes av oss 2019-04-12. Se alla våra försäljningar i Fjärdhundra samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fjärdhundra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplansvilla med vidbyggt garage belägen i centrala Fjärdhundra, beläget ca 2 mil norr om Enköping. Villan med byggår 1970 har en boarea om 100 kvm fördelat på 4 rok. Vardagsrum, kök, 3 sovrum, dubbla badrum samt groventré med tvättstuga. Kopplat garage med garageuppfart för 2-3 bilar. Friköpt tomt om 936 kvm - en fin naturtomt med både barr- och lövträd. Gångavstånd till både förskolor, Fjärdhundraskolan med elever upp till 9:e klass, idrottsplats och fotbollsplan.Huset kan behöva en hjälpande hand. Denna fastighet är besiktigad och det finns skriftliga rapporter med överlåtelsebesiktning, okulär elinstallationskontroll, okulär kontroll av vatten och avlopp.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.