Sök Meny
Såld

Enköping / Fjärdhundra / Simtuna Albäck 8

Simtuna församlingshem ( fd. ålderdomshem )

Välkommen till Simtuna församlingshem ( fd. ålderdomshem ) . Byggnad i 4 plan, om vardera ca 170 kvm, med det nuvarande församlingshemmet i entréplan, en trappa upp finns två bostadslägenheter som idag är uthyrda. På vindsplanet, som idag endast används som förråd, finns två äldre lägenheter med behov av renovering och ett stor kallvind med potential. Källaren i souteräng har fungerat som verkstad , förråd och en loppisbutik. Här finns också pannrummet med bergvärmeanläggningen. Därutöver finns ett garage och förrådsbyggnad på tomten. Byggnaderna har ett gott underhåll. Fastigheten ägs av Fjärdhundra församling .

Sponsrade länkar
Enköping / Fjärdhundra
Simtuna Albäck 8
Slutpris: 2 500 000 kr
Boarea/biarea: ca 500/170 kvm
Rum: 10 rum
Såld: 2017-07-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Uppsala / Fjärdhundra / Simtuna Albäck