Simtuna Albäck 8 / Fjärdhundra / Enköping

Simtuna församlingshem ( f d ålderdomshem )

Slutpris
2 510 000 kr
Boarea/biarea
ca 500/170 kvm
Tomtarea
4 965 kvm
Rum
10 rum
Såld
2017-12-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Simtuna Albäck såldes av oss 2017-12-15. Se alla våra försäljningar i Fjärdhundra samt även på Simtuna Albäck

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fjärdhundra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Simtuna församlingshem ( f d ålderdomshem ). Byggnad i 4 plan, om vardera ca 170 kvm, med det nuvarande församlingshemmet i entréplan, en trappa upp finns två bostadslägenheter som idag är uthyrda. På vindsplanet, som idag endast används som förråd, finns två äldre lägenheter med behov av renovering och ett stor kallvind med potential. Källaren i suterräng har fungerat som verkstad, förråd och en loppisbutik. Här finns också pannrummet med bergvärmeanläggningen. Därutöver finns ett garage och förrådsbyggnad på tomten. Byggnaderna har ett gott underhåll. Fastigheten ägs av Fjärdhundra församling .

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration