Torstunaby prästgård 7 / Torstunaby / Fjärdhundra / Enköping

Traditionell mangårdsbyggnad

Slutpris
4 600 000 kr
Boarea/biarea
200/30 kvm
Driftkostnad
34 556 kr/år
Tomtarea
3 234 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Torstunaby Prästgård såldes av oss 2017-10-30. Se alla våra försäljningar i Fjärdhundra samt även på Torstunaby Prästgård

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torstunaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Traditionell mangårdsbyggnad beläget i ett underbart, blandat mälardalslandskap med åker och skogsholmar runt knuten. Endast knappt 15 minuters bilresa från Enköping som är känt för Sveriges närmaste stad öppnar möjlighet till pendling inom Mälardalen. Fastigheten förverkligar drömmen om ett traditionellt, svenskt stort lanthus och är mycket välvårdat. Högt i tak, stora ljusinsläpp från originalfönster, kakelugn, vedspis och spegeldörrar ger en genuin karaktär med hög charmfaktor. Inglasat uterum i söderläge, uppväxt och lummig trädgård med äldre äppelträd, vinrankor vid uteplatsen samt stora gräsytor på tomten om 3234 kvm. Boningshuset har löpande renoverats gammeldags stil med nya ytskikt. Uppvärmning med bergvärme. Kommunalt vatten samt nytt avloppssystem. Fiberanslutning beställd. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration