Solvändan 6

Solvändan 6

Slutpris

3 975 000 kr


Häggeby— Håbo

Solvändan 6


Slutpris
3 975 000 kr

Häggeby— Håbo

Modernt suterränghus med stora ytor!

I natursköna Skokloster finner du denna inbjudande villa med. Huset bör passa såväl ung som gammal och erbjuder alla i familjen sin egen plats men har även gott om sällskapsutrymmen. Det karaktäriseras av spännande vinklar, stora fönster, högt i tak med mycket spotlights och flera sällskapsytor så väl inom- som utomhus. Huset erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv och gott om utrymme för kläder och skor, stort kök i en öppen planlösning som är sammanhörande med eldstad och matplats i direktanslutning till den stora altanen. Vardagsrum som inbjuder till umgänge med plats för den stora soffan, en övervåning med generös yta gör både sovrumsmöjlighet och vardagsrumsdel, sovrum, helkaklat badrum. Huset har även ett badrum under uppbyggnad där tätskiktsfolie och VVS är förberett, perfekt för den som vill sätta sin egen prägel till denna intressanta villa.
Det finns flera andra byggnader på fastigheten bland annat ett förråd/verkstad med en tvättstuga, gästhus med egen altan. Tomten är stor och här kan barnen leka fritt och erbjuder både sol och skugga. I området finns en tillhörande båtplats, badmöjlighet och goda pendlingsmöjligheter till både Enköping, Bålsta, Uppsala, E18 och Arlanda. Vacker natur men ändå med närhet till allt vad staden har att erbjuda.
Ett boende utöver det vanliga med ett stort mått av livskvalité!


Boarea/biarea
47/5 kvm
Driftkostnad
24 925 kr/år
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-04-01

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Solvändan såldes av oss 2021-04-01. Se alla våra försäljningar i Häggeby samt även på Solvändan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.