Bälgvägen 10 / Järlåsa / Uppsala

Naturskönt beläget fritidshus med bad och fiske runt hörnet!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
43 kvm
Driftkostnad
12 566 kr/år
Totalareal
1 265 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-04-29
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Bälgvägen såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Järlåsa samt även på Bälgvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järlåsa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta sommarställe, vackert beläget nära Bredsjön!
En plats att varva ner på och njuta av naturen intill sjö och skog!

På fastigheten finns ett fritidshus om ca 52 kvm, friggebod, förråd med indragen el och garage samt vedskjul.
Fritidshuset erbjuder entré genom uterum till ett arbetskök med kylskåp, spis samt järnspis, vardagsrum med öppen spis med braskassett och vackert ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Vidare finns två sovrum varav ett större och ett badrum med duschkabin, handfat samt en förbränningstoalett, installerad 2019. Tomten har stora gräsytor som bjuder in till samvaro och lek, här finns också ett päronträd, rabarber och syrén.

Området erbjuder en vacker natur med flertalet sjöar i närheten samt flertalet smultronställen som goda blåbärs-och svampplockningmöjligheter runt husknuten. Fastigheten har promenadavstånd till Bredsjön där man kan bada, fiska eller bara njuta av de fenomenala omgivningarna med ett enastående fågelliv, allt detta endast ca 3 mil från centrala Uppsala. Bredsjön har också en anlagd, långgrund badstrand som lämpar sig för bad även för mindre barn och det finns båtplats att hyra.
I Järlåsa samhälle, ca 6 km från bostaden finns bl a mataffär, pizzeria samt möjlighet till tankning via Din-X.
Från Järlåsa är pendlingsmöjligheterna goda både för den bilburne men också för busspendlaren, Uppsala och Stockholm ligger ca 2,7 mil resp 10 mil från Järlåsa.

Vissa inventarier kan komma att ingå efter överenskommelse.

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen med Er visningsbokning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.