Dammgatan 58 J

Dammgatan 58 J

Slutpris

2 250 000 kr


Alsike— Knivsta

Dammgatan 58 J


Slutpris
2 250 000 kr

Alsike— Knivsta

Etagelägenhet med stor terrass!

Välkommen till denna inbjudande etagelägenhet om 78m² belägen högst upp i huset med en stor egen terrass! Här bor i med närhet till busshållplats, mataffär, förskola, skola och gym. I Knivsta centrum finns både tåg och buss som gör det enkelt att transportera sig både norr ut mot Uppsala, samt söder mot Arlanda och Stockholm.

Väl inne i lägenheten finner ni en välkomnande hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläderna och på golvet ligger ett praktiskt klinkergolv. Rakt fram ligger bostadens kök med plats för matgrupp. Köket är fullt utrustat med alla köksmaskiner man kan tänkas behöva samt generös bänkyta för matlagning och bakning. Lägenheten erbjuder tre sovrum, varav två på entréplan. Det första finner ni i anslutning till hallen och det andra intill köket. Badrummet är utrustat med dusch, WC, kommod, spegelskåp och en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner ni ett trevligt vardagsrum med större fönsterparti och utgång till den magiska terrassen! I anslutning till vardagsrummet finner ni det tredje sovrummet med egen klädkammare.

Alsike är en expansiv tätort som erbjuder god service i form av bland annat livsmedelsbutik, postombud, gym och restaurang. I närområdet finns dessutom goda rekreationsmöjligheter med närhet till skogsområden med elljusspår, MTB-banor, grönytor, lekplatser, idrottsplats med fotbollsplan och idrottshall. I Alsike finns även ett flertal förskolor samt fyra skolor. På promenadavstånd från bostaden ligger busshållplatser som tar dig vidare till Uppsala C eller Knivsta C. Vidare från Knivsta C tar tåget dig till Stockholm C (29 min), Arlanda (9 min) och Uppsala C (10 min). Även goda kommunikationsmöjligheter erbjuds via E4:an till Uppsala och Stockholm. I Knivsta finner ni flera stormarknader, systembolag, vårdcentral med mera. Med bil eller cykel når ni Brunnby- eller Särstabadet som erbjuder badstrand med brygga, fiske och skridskor vintertid.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 038 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 & 4 (Hiss finns)
Såld
2022-12-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Dammgatan såldes av oss 2022-12-18. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Dammgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.