Olof Thunmans väg 18

Olof Thunmans väg 18

Slutpris

6 400 000 kr


Knivsta

Olof Thunmans väg 18


Slutpris
6 400 000 kr

Knivsta

Stor familjevilla med närhet till sjön Walloxen i Knivsta

Nu finns en sällan skådad möjlighet för er att förvärva en stor villa belägen i ett ogenerat läge i en lugn populär del av Knivsta och med närhet till sjön Walloxen. Souterrängvillan erbjuder er hela 209 + 97 kvm yta för boende på en generöst tilltagen tomt om 2 225 kvm som vetter mot skogsparti. Till detta finns även en dubbelcarport med tillhörande förråd. Huset värms idag upp med energisnål bergvärme och har dessutom en eldstad i vardagsrummet samt ytterligare en i gillestugan.

Husets entré är placerad i källarplanet där ni bjuds in till en stor hall där det finns gott om utrymme för både era och era gästers ytterkläder. Intill finns ett arbetsrum med fin utsikt över framsidan och från hallen nås även en mindre gästtoalett. På samma våningsplan hittar ni en stor tvättstuga, ett delvis kaklat badrum med jacuzzi, ett duschrum med bastu, ett hobbyrum/lekrum, en praktisk groventré med tvättställ samt andra förvaringsutrymmen. När ni sedan tar trappan upp till bottenplan når ni husets mer sociala del. Köket är modernt inrett med skåpluckor i klassisk björk och rostfria vitvaror samt med en praktisk köksö som avgränsare mot matplatsen för 4-6 personer. Intill köket är vardagsrummet placerat och det är lite av husets hjärta med fönster i två väderstreck och den värmande kaminen som ett smycke mitt i rummet. Dessutom når ni från vardagsrummet altanen som vetter mot skogen där ni kan avnjuta varma sommarkvällar med er familj och vänner. På bottenplan är husets fyra sovrum belägna vilket gör att familjen kan samlas på samma våning. Master bedroom har tillgång till ett lyxigt dressing room med flertalet garderober samt utgång till husets balkong. Här genom nås det större badrummet som också nås via hallen. Förutom detta våtutrymmen finns en andra gästtoalett på detta plan.

Från bostaden tar ni er enkelt till Knivsta centrum med dess bredda utbud. Här erbjuds all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. För dig som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar du dig vidare till Stockholm Central på 29 minuter och till Uppsala Centralstation på 10 minuter. För dig som pendlar med bil tar det dig endast ett par minuter från bostaden till E4:ans påfarter. I Knivsta finns flertalet skolor och förskolor. Vidare finner ni direkt närhet till Valloxen med sin uppskattade badplats, elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea/biarea
209/97 kvm
Driftkostnad
71 460 kr/år
Tomtarea
2 225 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2022-10-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Olof Thunmans väg såldes av oss 2022-10-13. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Olof Thunmans väg.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.