Alsike-Årby 128 / Alsike / Knivsta

Slutpris
2 920 000 kr
Referensnummer
142 626
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
24 585 kr/år
Tomtarea
1 953 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan
Såld
2014-06-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Alsike-Årby 128 såldes av oss 2014-06-25. Se alla våra försäljningar i Knivsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alsike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin 1-plansvilla i lantligt och lugnt läge med närhet till Knivsta. Stora biutrymmen som isolerat dubbelgarage med luftvärmepump och isolerat förråd/pannrum samt carport. Härlig altan i söderläge med utsikt ut över ängarna. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta, häck och äppelträd. Endast 4-5 km till Knivsta centrum.

Bra planlösning med ett riktigt stort kök som har gott om förvaring och bänkyta samt matplats som utan problem rymmer åtta personer. Praktisk groventré med tvättstuga som har avhängningsmöjligheter. Rymligt badrum med duschkabin. Vardagsrum och allrum, där allrummet kan göras om till ett sovrum vid behov. Två sovrum finns i ena änden av huset samt en klädkammare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.