Citronvägen 139

Citronvägen 139

Slutpris

1 900 000 kr


Västra Ängby— Knivsta

Citronvägen 139


Slutpris
1 900 000 kr

Västra Ängby— Knivsta

Ljus och välplanerad 3:a med balkong i barnvänliga Västra Ängby!

Ljus och välplanerad lägenhet om tre rum och kök belägen i barnvänligt och omtyckt område i Knivsta!

Lägenhetens planlösning fördelar sig på entré i hall på nedre plan med plats för avhängning samt större hall på övre plan med gott om förvaringsmöjigheter i garderober, sovrum med utsikt mot innergården samt rymligt badrum med badkar och toppmatad tvättmaskin. Vidare erbjuds ett stort och ljust sovrum med intilliggande klädkammare och utsikt mot grönska. Vardagsrummet är väl tilltaget med gott om plats för både soffa och matgrupp samt härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Köket är utrustat med kyl, frys, spis och fläkt och har vit skåpsinredning med spotligts under. Här finns också en separat matdel med plats för upp till åtta personer samt utgång till rymlig balkong mot den lummiga innergården. Lägenheten har genomgående stora rum med ljusa harmoniska färgval. Lägenheten har ett insynsskyddat läge med träd och grönska på båda sidor om huset.

Här bor ni i en stabil och omtyckt förening där värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. På föreningens mysiga och gröna innergårdar finns plats för både avkoppling och lekplatser för de minsta. I föreningen finns också tvättstugor, bastu och föreningslokal som går att hyra.

I Västra Ängby bor ni barnvänligt med närhet till det mesta och naturen in på knuten. Ett stenkast bort finns förskola, skola och på gångavstånd buss och tåg samt Knivsta centrum med all tänkbar service. I närheten erbjuds också fler grönområden, lekplatser, grusplan och pulkabacke om vintern.

Välkommen hem!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 053 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.