Citronvägen 35

Citronvägen 35

Slutpris

3 200 000 kr


Knivsta

Citronvägen 35


Slutpris
3 200 000 kr

Knivsta

Suterrängradhus i två plan med grönskade trädgård!

I omtyckta Västra Ängby finner ni detta suterrängradhus i två plan med privat och grönskade trädgård! Detta är en bostad för hela familjen att trivas i.

Bostaden erbjuder en väl tilltagen hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt och välutrustat kök med plats för större matgrupp. På entréplan finns ett helkaklat badrum i stilrent utförande som renoverades under 2019. Ytterligare ett badrum utrustat med badkar finns på det nedre planet. Från hallen samt köket nås bostadens vardagsrum med utgång till den möblerbara balkongen. Vidare finner ni tre sovrum, ett större förrådsrum som idag används som extra sovrum, tvättstuga samt klädkammare. Ytterligare förvaringsmöjlighet finns i ett förråd i anslutning till entrén. Till bostaden hör även ett garage med plats för en bil samt övrig förvaring.

Från det nedre planet nås bostadens gröna och vackra trädgård med större trädäck. Med omslutande häck skapas här en privat och insynsskyddad utemiljö för hela familjen.

Som boende i Västra Ängby har ni flertalet förskolor endast ett stenkast från bostaden. Även lekpark samt Knivstas folkpark Ängby Park finns inte långt i från bostaden. Till Knivsta centrum med dess bredda utbud tar ni er med lätthet både med cykel eller bil. Här erbjuds all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. För dig som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar du dig vidare till Stockholm Central på 29 minuter och till Uppsala Centralstation på 10 minuter. För dig som pendlar med bil tar det dig endast ett par minuter från bostaden till E4:ans påfarter. I Knivsta finns flertalet skolor och förskolor. Vidare finner ni Valloxen med sin uppskattade badplats, elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana.


Boarea/biarea
115/26 kvm
Driftkostnad
42 540 kr/år
Tomtarea
206 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Citronvägen såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Citronvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.