Fotbollsvägen 7

Fotbollsvägen 7

Slutpris

3 460 000 kr


Knivsta

Fotbollsvägen 7


Slutpris
3 460 000 kr

Knivsta

Smakfullt parhus med solig uteplats och utmärkt pendlarläge

Välkommen till detta tilltalande parhus med nyrenoverad inglasad altan med ett härligt solläge. Parhuset har en mycket väldisponerad planlösning med genomtänkta kvadratmeter. Bra storlek på tomten med charmiga fruktträd och goda möjligheter för odling för den som önskar. Bostaden har omsorgsfullt renoverats under åren och har flertalet bevarade originaldetaljer. Till bostaden hör ett garage samt plats för en bil att parkera på uppfarten. Här betalar man en samfällighetsavgift om 1900 kr/mån och då ingår värme, V/A.

Här på Fotbollsvägen 7 bor du mitt i ett fridfullt och barnvänligt område med närhet till Stationen som tar dig till Stockholm C på 29 minuter och till Uppsala C på 10 minuter. I närområdet finns fotbollsplan, ICA Kvantum, Willy's och flertalet restauranger.


Boarea
116 kvm
Driftkostnad
28 780 kr/år
Tomtarea
378 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-06-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.