Plommonvägen 46

Plommonvägen 46

Slutpris

4 000 000 kr


Knivsta

Plommonvägen 46


Slutpris
4 000 000 kr

Knivsta

Radhus i 1 1/2 plan med altan i bästa läge!

Rymligt radhus i omtyckta Knivsta med lummig tomt gränsande mot allmänning vilket skapar en fri och öppen känsla. På innergården på husets framsida släpper man enkelt ut barnen i områdets lekpark - perfekt boende för småbarnsfamiljen! Här bor ni i ett omtyckt, barnvänligt område med både förskola och skola inom gångavstånd. Ett garage i länga hör till bostaden.

Entrévåningen fördelar sig mellan kök, vardagsrum, sovrum, tvättstuga och badrum. Har ni större barn väljer ni kanske sovrummet här nere som föräldrasovrum och låter barnen husera en våning upp. Köket är rymligt och här kan ni duka för 4-6 personer till middagen. Vardagsrummet känns inbjudande och ni når här uteplatsen med trätrall samt den lite kuperade trevliga tomten med rabatter och träd. Praktisk separat tvättstuga samt ett helkaklat badrum finns också på detta plan. Intill bostadens entré finns ett rymligt förråd.

En våning upp har ni allrummet som blir det optimala vardagsrummet för barnen och intill finns det två sovrum varav det ena är något större. Finns behov är det möjligt att gör om alltrumet till ett extra sovrum. Badrummet har badkar och takfönster som ger ett fint ljusinsläpp och utsikt mot himlen.

Knivsta Centrum med matbutiker, service och Knivsta station ligger ca 2 km från bostaden, vill du inte ta bilen så finns utmärkta gång-/och cykelvägar som leder dig in till Centrum. I närheten av Västra Ängby finns bl a vårdcentral, Knivsta IK med fotbollsplan, Särstabadet och Ängby park. I Knivsta bor ni med goda pendlingsmöjligheter med både bil men också med kommunala transportmedel till bl a Stockholm, Arlanda och Uppsala.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
33 846 kr/år
Tomtarea
163 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-11-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Plommonvägen såldes av oss 2021-11-10. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Plommonvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.