Stenbrottsgatan 50 E / Alsike / Knivsta

Väldisponerade bostadsrättshus med ett attraktivt läge!

Slutpris
2 985 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
4 195 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-06-02
Bostaden är såld!

Denna radhus på Stenbrottsgatan såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Stenbrottsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alsike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymligt och ljust hus med genomtänkt planlösning samt fantastiskt träaltan och grönskande gräsmatta i soligt sydvästläge på baksidan av huset. På entréplan finns det ett vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna Kvik-köket med påkostade vitvaror från Siemens matplats i anslutning för 4-6 personer. Vardagsrummet har en härlig utsikt mot den soliga gräsmattan på baksidan. Hall med bra plats för avhängning i anslutning till hallen finner ni husets tvättavdelning.

På övervåningen finns det tre stycken sovrum samt ett praktiskt allrum i anslutning som går att göra om till extra sovrum om man så önskar. Här finner ni bra förvaring genom praktiska garderobslösningar.

Omtyckt och attraktivt område med cykelbanor som går till Knivsta C. Busslinjer med täta avgångar finns in till Knivsta för pendling med tåg. För den som önskar köra bil så är det nära till påfarten för E4:an samt gamla Stockholmsvägen (255). Från stationen i Knivsta når du Uppsala på ca 12 minuter och Stockholm på ca 30 minuter med direkttåg. Väljer ni att ta bilen till Uppsala så tar det ca 15 minuter. Omtyckt läge med närhet till förskolor, skolor och grönområden.

Välkommen på visning av Stenbrottsgatan 50E!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration