Sök Meny
Såld

Knivsta - Alsike / Stenbrottsgatan 50 E

Väldisponerade bostadsrättshus med ett attraktivt läge!

Rymligt och ljust hus med genomtänkt planlösning samt fantastiskt träaltan och grönskande gräsmatta i soligt sydvästläge på baksidan av huset. På entréplan finns det ett vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna Kvik-köket med påkostade vitvaror från Siemens matplats i anslutning för 4-6 personer. Vardagsrummet har en härlig utsikt mot den soliga gräsmattan på baksidan. Hall med bra plats för avhängning i anslutning till hallen finner ni husets tvättavdelning.

På övervåningen finns det tre stycken sovrum samt ett praktiskt allrum i anslutning som går att göra om till extra sovrum om man så önskar. Här finner ni bra förvaring genom praktiska garderobslösningar.

Omtyckt och attraktivt område med cykelbanor som går till Knivsta C. Busslinjer med täta avgångar finns in till Knivsta för pendling med tåg. För den som önskar köra bil så är det nära till påfarten för E4:an samt gamla Stockholmsvägen (255). Från stationen i Knivsta når du Uppsala på ca 12 minuter och Stockholm på ca 30 minuter med direkttåg. Väljer ni att ta bilen till Uppsala så tar det ca 15 minuter. Omtyckt läge med närhet till förskolor, skolor och grönområden.

Välkommen på visning av Stenbrottsgatan 50E!

Sponsrade länkar
Knivsta / Alsike
Stenbrottsgatan 50 E
Slutpris: 2 985 000 kr
Boarea: 110 kvm
Avgift: 4 195 kr/mån
Driftkostnad: 1 500 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Knivsta / Stenbrottsgatan
  • Förbättra läget med insynsskydd
    Förbättra läget med insynsskydd

    Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

  • Sju sätt att renovera miljövänligt!
    Sju sätt att renovera miljövänligt!

    Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.