Tallrisgatan 20

Tallrisgatan 20

Slutpris

5 000 000 kr


Knivsta

Tallrisgatan 20


Slutpris
5 000 000 kr

Knivsta

Fin familjevilla i 1,5 plan

Förverkliga era drömmar om en familjevilla med många rum, gott om sociala ytor och en inbjudande trädgård! Här bor ni bekvämt på mindre gata med begränsad trafik och samtidigt med närhet till både service, barnomsorg och goda kommunikationer. Med bil pendlar ni härifrån enkelt både norr- och söderut tack vare närheten till E4ans påfarter och med tåg från Knivsta Station till Uppsala på endast 10 minuter och Stockholm på 29 minuter.

Huset är byggt i 1 1/2 plan med takkupa och erbjuder er ett entréplan med öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum vilket gör det enkelt att umgås i den stora familjen eller när ni har vänner över. Köket är välplanerat och i anslutning finns en praktisk groventré där ni även hittar husets tvättstuga. Detta plan inrymmer två av sovrummen samt ett helkaklat badrum med dusch. Tar ni sedan trappan från hallen en våning upp möts ni av ett ljust luftigt allrum med infällda spotlights i taket. Allrummet är en perfekt plats för barnen och på samma våning finns de två sista sovrummen samt ytterligare ett badrum, detta med badkar.

Insynsskyddad uppvuxen tomt med bl.a. körsbärs-, äpple- och plommonträd. På tomten finns också flera planteringar med perenner och prydnadsväxter. Förutom huset finns ett garage med intilliggande förråd(isolerat) och en stor altan. Framsidan har en fin plattsättning närmast entrén med möjlighet att ställa ifrån er cyklarna.

Familjevänligt område med trygg gångväg till flera skolor, Brännkärrsskolan (F-4), Alsike skola (F-6) och Adolfbergsskolan (5-9). För er som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta station tar det endast 29 minuter till Stockholm Central och 10 minuter till Uppsala Centralstation. För er som pendlar med bil tar det ca 10 minuter från bostaden till E4:ans påfarter. I närområdet finner ni bl.a. Pizzeria & närbutik endast ca 200 meter från bostaden och 600 meter bort Coop och gymmet STC. Hållplats för busslinje (102), som går till Knivsta C och Uppsala C utan byten finns också alldeles i närheten. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. På andra sidan Gredelbyleden i Knivsta finns elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana. För barnfamiljen finns ett omfattande utbud av barn- och ungdomsidrott genom bl.a . Alsike IF (fotboll, lag för alla åldrar), Vassunda IF (handboll) och Knivsta Cykelklubb. Ni har även här närhet till naturen med flera stigar för motion och promenader direkt från Tallrisgatan.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
163 kvm
Driftkostnad
60 043 kr/år
Tomtarea
620 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Tallrisgatan såldes av oss 2022-10-05. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Tallrisgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.