Timotejvägen 43 / Knivsta

UTEPLATS MED KVÄLLSSOL

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
114,5 kvm
Avgift
5 972 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-08-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Timotejvägen såldes av oss 2017-08-14. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Timotejvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knivsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta trevliga och väldisponerade brf-radhus som i dagsläget har tre sovrum och där vardagsrummet enkelt kan delas av, vid behov att ytterligare ett sovrum. På framsidan har ni ett uterum under tak med gott om yta för möblemang, en perfekt plats för exempelvis morgonkaffet. Vill ni istället åt kvällssolen finns ytterligare ett stort trädäck på baksidan som är relativt insynsskyddat och delvis under tak. Här finns stora möjligheter till en ombonad, hemtrevlig och vacker utemiljö.

I bostaden finns två badrum, ett på vardera plan. Övervåningens badrum har fönster som ger härligt ljusinsläpp, är helkaklat i modern stil och är utrustat med golvvärme, badkar, bänkyta, tvättmaskin samt torktumlare. På övervåningen finns även rymlig klädkammare och till bostaden hör 2 förråd. Till lägenheten hör en garageplats med elektrisk port som ingår i månadsavgiften.

De senaste åren har föreningen genomför flera betydande renoveringar som exempelvis omläggning av yttertak samt fasad- och fönsterrenovering. Beslut har även fattats att föreningen skall bekosta nya entrédörrar till samtliga bostäder. Medlemmarna har även möjlighet att hyra samlingslokal, bastu samt låna trädgårdsredskap från trädgårdsboden.

Bor man i Knivsta har man utmärkta pendlarmöjligheter med såväl tåg som bil och buss. Pendeltåget till Stockholm tar ca 46 minuter, Uppsala nås på ca 10 minuter och till Arlanda tar det endast ca 8 minuter. Även bussarna går med täta mellanrum i både söder- och norrgående riktning. Knivsta är ett populärt och växande område med flera skolor, restauranger, caféer och mataffärer. Här finns vacker natur runt knuten samt gångavstånd till Särstabadet.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration