Sök Meny
Såld

Knivsta / Timotejvägen 43

UTEPLATS MED KVÄLLSSOL

Välkommen till detta trevliga och väldisponerade brf-radhus som i dagsläget har tre sovrum och där vardagsrummet enkelt kan delas av, vid behov att ytterligare ett sovrum. På framsidan har ni ett uterum under tak med gott om yta för möblemang, en perfekt plats för exempelvis morgonkaffet. Vill ni istället åt kvällssolen finns ytterligare ett stort trädäck på baksidan som är relativt insynsskyddat och delvis under tak. Här finns stora möjligheter till en ombonad, hemtrevlig och vacker utemiljö.

I bostaden finns två badrum, ett på vardera plan. Övervåningens badrum har fönster som ger härligt ljusinsläpp, är helkaklat i modern stil och är utrustat med golvvärme, badkar, bänkyta, tvättmaskin samt torktumlare. På övervåningen finns även rymlig klädkammare och till bostaden hör 2 förråd. Till lägenheten hör en garageplats med elektrisk port som ingår i månadsavgiften.

De senaste åren har föreningen genomför flera betydande renoveringar som exempelvis omläggning av yttertak samt fasad- och fönsterrenovering. Beslut har även fattats att föreningen skall bekosta nya entrédörrar till samtliga bostäder. Medlemmarna har även möjlighet att hyra samlingslokal, bastu samt låna trädgårdsredskap från trädgårdsboden.

Bor man i Knivsta har man utmärkta pendlarmöjligheter med såväl tåg som bil och buss. Pendeltåget till Stockholm tar ca 46 minuter, Uppsala nås på ca 10 minuter och till Arlanda tar det endast ca 8 minuter. Även bussarna går med täta mellanrum i både söder- och norrgående riktning. Knivsta är ett populärt och växande område med flera skolor, restauranger, caféer och mataffärer. Här finns vacker natur runt knuten samt gångavstånd till Särstabadet.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Knivsta
Timotejvägen 43
Slutpris: 2 495 000 kr
Boarea: 114,5 kvm
Avgift: 5 972 kr/mån
Driftkostnad: 900 kr/mån
Rum: 5 rum (3-4 sovrum)
Såld: 2017-08-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Knivsta / Timotejvägen