Timotejvägen 90

Timotejvägen 90

Slutpris

2 700 000 kr


Knivsta

Timotejvägen 90


Slutpris
2 700 000 kr

Knivsta

En bostad i mycket gott skick med generös uteplats

Nu har du möjligheten att förvärva ett radhus i genomgående mycket gott skick! Här bor du i en mindre föreningen med en mysig och avskild innergård med bland annat grillkåta, altan i mitten på gården och lekplats. I anslutning till föreningen finner ni skogs- och grönområde med härliga promenadstråk.

Bostadens planlösning fördelar sig på två plan. Entréplan erbjuder en välkomnade hall med gott ljusinsläpp från fönster intill entrédörren, klinkergolv med golvvärme som sedan övergår till parkettgolv. Ett rymligt och välutrustat kök med ljus och öppen känsla. Stilrent helkaklat badrum med vattenburen golvvärme, dusch samt ljusinsläpp från vädringsfönster. Intill badrummet finns en tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare finner ni ett generöst vardagsrum med plats för både större soffgrupp samt matsalsgrupp. Här ifrån når ni bostadens uteplats som består av större trädäck i två nivåer där kvällssol kan avnjutas. På det övre planet erbjuds tre sovrum i varierande storlek. Mycket god förvaringsmöjlighet i form av klädkammare med fönster samt bostadens andra badrum, även detta helkaklat med vattenburen golvvärme, utrustat med badkar.

Bostadsrättshavaren är av föreningen anvisad ett garage samt ett externt förråd vilka ingår i avgiften. Föreningen har mycket god ekonomi med en skuld på endast 3 858 kr/m².

För dig som pendlar är Knivsta mycket välplacerat, oavsett om du ska resa norr- eller söderut. Från Knivsta stationen tar det endast 29 minuter till Stockholm Central och 10 minuter till Uppsala Centralstation. För dig som pendlar med bil tar det dig endast ett par minuter från bostaden till E4:ans påfarter. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service så som matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek samt även simhall. I Knivsta finner ni flertalet skolor och förskolor. Via en promenad på kring 15 minuter från bostaden nås Valloxen med badplats. På andra sidan Gredelbyleden finner ni elljusspår som vintertid prepareras för längdskidåkning, MTB-bana samt BMX-bana.


Boarea
109 kvm
Avgift
5 975 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Timotejvägen såldes av oss 2020-01-12. Se alla våra försäljningar i Knivsta samt även på Timotejvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.