Ellsta Ellvik 102

Ellsta Ellvik 102

Slutpris

1 410 000 kr


Knutby— Uppsala

Ellsta Ellvik 102


Slutpris
1 410 000 kr

Knutby— Uppsala

Vinterbonat fritidshus på stor tomt med privat läge!

Letar ni efter ett fritidshus med privat och avskilt läge som går att nyttja året runt? Då är ni varmt välkomna till Ellsta Ellvik 102! Från Uppsala tar det knappa timmen och från Stockholm ca 1,5 timme att ta sig hit vilket gör det väldigt lättillgängligt.

Fastigheten består av en stor tomt med en generös gräsyta med flera fruktträd och vinbärsbuskar, en huvudbyggnad, gästhus med jordkällare och en förrådsbyggnad för trädgårdens alla redskap.

I hallen på huvudbyggnaden finns plats för avhängning av ytterkläder och den leder sedan vidare in mot köket med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet genom en halvö. I köket finns äldre skåpinredning välbevarad och också en utgång mot altanen och trädgården. I vardagsrummet hittar man matplatsen för ca 6 personer samt en social yta där man kanske väljer att möblera med mindre soff- eller fåtöljgrupp. Braskaminen är en central del av rummet och mysig att tända under de kallare dagarna på året. Även här finns utgång till altanen genom pardörrar som fint förenar inne med ute när vädret tillåter. Utöver detta finns ytterligare två rum varav det ena idag används som sovrum men det går att använda båda som sovrum om så önskas. Badrum med vattentoalett och duschkabin. I gästhuset finns ett större allrum som möbleras efter behov, tex bäddsoffa eller familjesäng. Till gästhuset finns intilliggande trädäck med utsikt över tomten och åkermarken runt.

I närliggande Knutby hittar ni livsmedelsbutik, förskola och restaurang. I närheten finner ni vidare ett eljusspår som prepareras för skidåkning vintertid och lämpar sig utmärkt för promenader under övriga året.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea/biarea
59/5 kvm
Driftkostnad
20 000 kr/år
Tomtarea
3 353 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-05-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna fritidshus på Ellsta Ellvik såldes av oss 2021-05-26. Se alla våra försäljningar i Knutby samt även på Ellsta Ellvik.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.