Knutby-Åsby 101 / Knutby / Uppsala

Lantlig idyll anno 1850

Slutpris
2 320 000 kr
Boarea
93 kvm
Driftkostnad
27 510 kr/år
Tomtarea
5 684 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Knutby-Åsby såldes av oss 2017-08-25. Se alla våra försäljningar i Knutby samt även på Knutby-Åsby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knutby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lantlig idyll från 1850 med stora möjligheter att nyttja den stora tomten efter önskemål och behov. Med ett avskilt läge erbjuds charmiga byggnader, stort dubbelgarage och fantastisk trädgård full med blommor och äppelträd. Trädgårdens vackra färgspel över årets fyra säsonger är fantastiska och ger ett spännande första år som nya ägare av gården.

Välkomna till Knutby-Åsby 101, här finner ni ett gammalt och charmigt hus från 1850. Boningshuset ligger på höjden med en vedbod intill. Vedboden är den byggnad som mest visar på gårdens ålder med en stensatt grund och timrat hus ovanpå. Vidare på gården finner ni ett stort dubbelgarage samt en ladugårdsbyggnad som idag används som förråd men har även ett inrett kylrum. Huset har under senare år genomgått invändiga renoveringar och under 2016 installerades 3-glasfönster i huset. Ni välkomnas av en hall med skjutdörrsgarderob följt av kök och matplats. Vidare erbjuder entréplanet ett förråd under trappen och ett väl tilltaget vardagsrum som leder ut till den inglasade altanen. Det övre planet fördelas på två sovrum med kattvindar samt ett duschrum. Nytt för i år (2017)är den nygrävda trekammarbrunnen med infiltration.

På den 5 684 kvm stora tomten finner ni en vacker trädgård med perenner, buskar och flertalet äppelträd samt annan frukt och bär. Utan insyn från grannar kan ni röra er fritt på gården med ett fantastiskt solläge som erbjuder sol från morgon till kväll. Utöver den inglasade altanen och trädäcket på husets ena kortsida kan ni hitta ert eget favoritställe, är det kanske under ett av äppelträden? Kom på visning och se själva!

Här bor ni med kort avstånd till Knutby, 4 min med bil eller 10 min med cykel, där ni finner livsmedelsbutik, matkrog, bensinstation, lågstadieskola F-6, idrottsklubb med bland annat fotboll, friidrott och gymnastik. Med 12 km till Burvik golfklubb har ni kort avstånd till en fin anläggning. Huset ligger ca 3 km väster om Knutby, 12 km öster om Almunge och 38 km öster om Uppsala och ger goda pendlingsmöjligheter med 700 m till närmsta busshållsplats. Bussar går mot Almunge, Uppsala och även mot Arlanda med anslutningsbuss i Almunge. I Almunge finns högstadieskola.

Denna försäljning sker med Mäklarhusets trygghetspaket "Skyddat köp".

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration