Knutbyvägen 51

Knutbyvägen 51

Slutpris

1 000 000 kr


Knutby— Uppsala

Knutbyvägen 51


Slutpris
1 000 000 kr

Knutby— Uppsala

Välplanerat och ljus gavelbostadsrättsradhus i två plan

Välplanerat gavelbostadsrättsradhus i två plan om 4 r o k med balkong och stor vidbyggd träaltan som vetter åt soliga sydväst. Här är villakänslan påtaglig! Genomgående ljusa, moderna och tilltalande materialval som ger en varm och hemtrevlig känsla.

Trevligt kök med diskmaskin och god plats för matlagning åt en större familj. Plats för matbord finns intill fönster. Väl tilltaget vardagsrum med stort fönsterparti som vetter åt två väderstreck, dessutom utgång till altanen. Tre lättmöblerade sovrum, varav det ena med utgång till balkong. Möjlighet finns även att dela av vardagsrummet för ytterligare ett sovrum. Renoverat duschrum från 2017 på entréplan och delvis kaklat badrum med tvättmaskin och utgång till balkong, på övervåningen. God förvaringsmöjlighet finns i garderober och två klädkammare, till bostaden hör även ett förråd.

Till bostadsrättsföreningens gemensamma utrymmen hör bland annat en samlingslokal som kan hyras för privata fester och sammankomster. Fria parkeringsplatser, men separat kortare kö till garageplatserna.

Här bor du i ett barnvänligt och lugnt läge nära stora grönområden och vacker natur. Inom behagligt gångavstånd finns mataffär, restaurang, mack, flera förskolor, välskötta lekplatser och skola. Bra och täta bussförbindelser till och från Uppsala. Ypperligt pendlingsläge!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
102.5 kvm
Avgift
5 977 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-12-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.