Länna Bruksgata 20

Länna Bruksgata 20

Slutpris

2 100 000 kr


Länna— Uppsala

Länna Bruksgata 20


Slutpris
2 100 000 kr

Länna— Uppsala

Stor 3:a i nyproduktionsstandard i två våningsplan med mysig uteplats!

Nu saluförs en mycket fin 3:a i Länna, i ett hus uppfört så sent som 2020 i närheten till vackra Lötsjön. Här bor ni bekvämt med nyproduktionsstandard och nästan som i ett radhus där den egna ingången och den trallbeklädda uteplatsen är några av sakerna som förstärker känslan. Huset är byggt i en äldre stil med putsad fasad och spröjsade fönster, vilket ger karaktär och för tankarna tillbaka i tiden.

Idag nyttjas bostaden med ett sovrum och två allrum, varav ett allrum på nedervåningen med utgång till uteplatsen och det andra allrummet på övervåningen med öppet i nock. Det går att konvertera till ett andra sovrum om så önskas.

Innanför entrén möts ni av en ljus hall med gott om plats för ytterkläderna. Köket ligger alldeles intill och är inrett med klassiska vita skåpluckor och ljusgrå bänkskiva i tålig laminat. Här är all köksmaskinell utrustning i rostfritt. Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning mot köket och här finns gott om plats för favoritsoffan och även ett matsalsbord när ni vill kunna duka för fler. Kök och vardagsrum ihop blir en stor social yta där det är lätt att ha vänner och familj på besök och om sommaren är det lätt att utöka kvadratmetrarna med uteplatsen. På entréplan finns också ett av lägenhetens två badrum som är helkaklat med dusch samt tvättmaskin. Den vitmålade trappan tar er sedan från hallen till övervåningen som idag har ett generöst tilltaget allrum med separat arbetshörna, ett stort sovrum samt det andra helkaklade badrummet. Hela våningen präglas av den höga takhöjden och ljuset flödar in i alla rum!

I närheten av bostaden ligger Länna förskola och Länna skola (F-3) samt bensinstation med minilivs. För den sportintresserade finns goda idrottsmöjligheter med bl.a. motionsspår, tennisbanor och orienteringsklubb. För den som pendlar med bil är kommunikationerna goda - till Uppsala tar det ca 15 min och till Stockholm ca 50 min. För den som vill färdas kommunalt, trafikerar buss 809 till och från Uppsala, från grannorten Almunge trafikerar t.ex. bussar till Arlanda.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!


Boarea
96 kvm
Avgift
4 459 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2022-03-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Länna Bruksgata såldes av oss 2022-03-25. Se alla våra försäljningar i Länna samt även på Länna Bruksgata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.