Kalle Blanks Väg 6 / Länna / Uppsala

Naturskönt belägen 1:a med närhet till Lötsjön!

Slutpris
875 000 kr
Boarea
36.7 kvm
Avgift
1 705 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kalle blanks väg såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Länna samt även på kalle blanks väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Länna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett naturskönt, omtyckt läge finner ni denna renoverade 1:a med närhet till vackra Lötsjön!

Bostadens ca 37 kvm erbjuder hall, stilrent kök med matplats, ett vardagsrum med plats för större säng och helkaklat badrum. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och gott om köksskåp i köket ger ytterligare förvaringsutrymmen. Utöver detta disponerar bostadsrätten ett externt förråd i källarplan. I föreningen finns en gemensam, bokningsbar tvättstuga, ett cykelförråd och ett trädgårdshus med tillhörande uteplats med grill väl lämpat för t ex födelsedagsfirande.
Bostadsrättsföreningen Lenna 1 är en solid bostadrättsförening med flera större renoveringar som t ex stambyte, takrenovering och installation av bergvärmepump utförda.

Länna förskola och Länna skola (F-3) samt bensinstation med minilivs finns i samhället i närheten av bostaden. För den sportintresserade finns goda idrottsmöjligheter med bl a motionsspår, tennisbanor och orienteringsklubb.
För den som pendlar med bil är kommunikationerna mycket goda - till Uppsala tar det ca 15 min och till Stockholm ca 50 min. För den som vill färdas kommunalt, trafikerar buss 809 till och från Uppsala, från grannorten Almunge trafikerar t ex bussar till Arlanda.

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Almunge

Almunge ligger belägen knappt 30 km från Uppsala, i östra delen av Uppsala kommun. I och omkring Almunge finns det både permanentbostäder samt fritidsfastigheter för de som vill njuta av den lugna idyllen.

Kommunikation

Bra pendlarläge med bil och in till Uppsala kommer du på cirka 30 minuter, likväl som resan till Arlanda som även den tar cirka 30 minuter. Goda kollektivtrafikförbindelser till Uppsala finns i form av UL:s Regionsbuss 809 som trafikerar Almungevägen (Länsväg 282) med täta turer. Under sommarhalvåret går Lennakatten, ett gammaldags tåg med ånglok, som åker från Uppsala, genom Almunge, mot Faringe och tillbaka. Tåget går en gång i veckan och ger området en härlig, gammaldags känsla, perfekt för utflykter!

Fritid och friluftsliv

Almunge är omringat av grönska! Här är det perfekt att ta långa skogspromenader, ridturer eller varför inte en simtur på sommaren. I Almunge med omnejd finns det även ett flertal badplatser för varma sommardagar, bland annat Södersjöbadet och Lännabadet. För den som gillar att spela golf finns en 18-hålsbana inom kort avstånd från Almunge.

Service

I Almunge finns det bland annat ett café, inredningsbutik, värdshus och en mataffär. Strax öster om Almunge finns det ytterligare en mataffär, Almunge sporthall samt bilmekaniker och tandläkare.

Skola och barnomsorg

Strax öster om Almunge finner du Almunge Kyrkby där Almunge skola ligger belägen. Den har klasser från F till ÅK 9. En förskola finns även i Almunge.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.