Kalle Blanks Väg 6

Kalle Blanks Väg 6

Slutpris

875 000 kr


Länna— Uppsala

Kalle Blanks Väg 6


Slutpris
875 000 kr

Länna— Uppsala

Naturskönt belägen 1:a med närhet till Lötsjön!

Med ett naturskönt, omtyckt läge finner ni denna renoverade 1:a med närhet till vackra Lötsjön!

Bostadens ca 37 kvm erbjuder hall, stilrent kök med matplats, ett vardagsrum med plats för större säng och helkaklat badrum. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och gott om köksskåp i köket ger ytterligare förvaringsutrymmen. Utöver detta disponerar bostadsrätten ett externt förråd i källarplan. I föreningen finns en gemensam, bokningsbar tvättstuga, ett cykelförråd och ett trädgårdshus med tillhörande uteplats med grill väl lämpat för t ex födelsedagsfirande.
Bostadsrättsföreningen Lenna 1 är en solid bostadrättsförening med flera större renoveringar som t ex stambyte, takrenovering och installation av bergvärmepump utförda.

Länna förskola och Länna skola (F-3) samt bensinstation med minilivs finns i samhället i närheten av bostaden. För den sportintresserade finns goda idrottsmöjligheter med bl a motionsspår, tennisbanor och orienteringsklubb.
För den som pendlar med bil är kommunikationerna mycket goda - till Uppsala tar det ca 15 min och till Stockholm ca 50 min. För den som vill färdas kommunalt, trafikerar buss 809 till och från Uppsala, från grannorten Almunge trafikerar t ex bussar till Arlanda.

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
36.7 kvm
Avgift
1 705 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.