Länna Bruksgata 1

Länna Bruksgata 1

Slutpris

1 395 000 kr


Länna— Uppsala

Länna Bruksgata 1


Slutpris
1 395 000 kr

Länna— Uppsala

Naturskönt belägen 3:a med uteplats

Med ett naturskönt, omtyckt läge finner ni denna trivsamma 3:a med uteplats och närhet till vackra Lötsjön!

Bostadens ca 69 kvm erbjuder hall, kök med matplats, två sovrum, vardagsrum och helkaklat, stilrent badrum samt förråd. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter med flera inbyggda garderober med överskåp samt förråd som med fördel kan inredas med hyllor. Utöver detta finns även ett väl tilltaget, externt förråd om ca 9 kvm för ytterligare förvaring. Det ingår en parkeringsplats i överlåtelsen och det finns även garage samt ytterligare parkeringsplatser att hyra.

Länna förskola och Länna skola (F-3) samt bensinstation med minilivs finns i närheten av bostaden. För den sportintresserade finns goda idrottsmöjligheter med bl a motionsspår, tennisbanor och orienteringsklubb.
För den som pendlar med bil är kommunikationerna goda - till Uppsala tar det ca 15 min och till Stockholm ca 50 min. För den som vill färdas kommunalt, trafikerar buss 809 till och från Uppsala, från grannorten Almunge trafikerar t ex bussar till Arlanda.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
69 kvm
Avgift
3 304 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Bv (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.