Gärdesvägen 9 / Örbyhus / Tierp

Charmig och välplanerad villa med stort garage i ett optimalt pendlarläge!

Slutpris
2 510 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
39 197 kr/år
Totalareal
935 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2017-11-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Gärdesvägen såldes av oss 2017-11-22. Se alla våra försäljningar i Örbyhus samt även på Gärdesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örbyhus är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket charmiga villa med en social planlösning med en inglasad altan i ett västerläge med härlig kvällssol. Tack vare husets genomtänkta planlösning finns det möjlighet för ytterligare två sovrum på övervåningen för den som önskar. Till bostadshuset byggdes 2008 ett stort garage om ca 46 m² samt en groventré för att bekvämt kunna ta sig till garaget under årets kallare årstider. Det är en plan villatomt om ca 935 kvm och angränsar mot ett grönskande skogsparti. I dagsläget finns det redan pantbrev till ett värde av hela 1 425 000 kr.

Bostadsområdet är är belägen i ett fridfullt och familjärt bostadsområde med endast 750 meter till tågstationen som tar dig till Uppsala på endast 28 minuter. I direkt närhet finns skolor, förskolor, mataffär, goda kommunikationer samt det trevliga Vendelbadet.

Varmt välkommen på visning av denna härliga bostadsvilla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration