Fröslunda Noppsgärde 10 / Örsundsbro / Enköping

Arkitektritad villa på landet!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
189/94 kvm
Tomtarea
3 235 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-12-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Fröslunda Noppsgärde såldes av oss 2017-12-12. Se alla våra försäljningar i Örsundsbro samt även på Fröslunda Noppsgärde

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örsundsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Arkitektritad villa med lantligt läge, endast ca 3 mil sydväst om Uppsala resp 1,5 mil nordost om Enköping. Bra pendlarläge mitt i Mälardalen! Villan är rymlig med 2 plan samt helt källarplan. Trivsam och spännande planlösning med totalt 7 rum varav 4 sovrum samt helt källarplan med bl a gillestuga, hobbyrum samt bad, bastu- och relaxavdelning. Uteplats i bästa sydvästläge med många soltimmar vid ett ca 130 kvm pooldäck med uppvärmd pool. Kuperad, stor tomt - delvis naturtomt med fin, vidsträckt utsikt. Uppvärmning med jordvärme. Fristående garage samt dubbelcarport.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration