Sök Meny
Såld

Enköping / Örsundsbro - Hjälsta / Hjälsta-Vreta 4

Lantligt läge i Hjälsta

Villa med lantligt läge i Hjälsta, endast ca 8 km från Örsundsbro samt knappt 1,5 mil från Bålsta resp 2 mil från Enköping. Huset är troligtvis från 1800-talet med är om- och tillbyggt 1980. Villan om 1 1/2-plan erbjuder 4 rok med 2 sovrum (kan göras om till 3 sovrum). Uppvärmning via jordvärme. Stor, friköpt tomt om 4008 kvm. Tomten är fint kuperad med insynsskydd från höga kullen i öster samt fin utsikt över åkerlandskap. Uthus / loge (f d smeja) samt jordkällare. Den trivsamma och uppväxta trädgården erbjuder en mångfald av perenner och buskar. Närhet till natursköna reservatet Hjälstaviken. Inga förhandsvisningar av detta objekt.

Sponsrade länkar
Enköping / Örsundsbro / Hjälsta
Hjälsta-Vreta 4
Slutpris: 2 300 000 kr
Boarea: 140 kvm
Driftkostnad: 17 893 kr/år
Tomtarea: 4 008 kvm
Rum: 4 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Uppsala / Örsundsbro / Hjälsta-Vreta