Sök Meny
Såld

Enköping / Örsundsbro / Skogsvägen 3

Barnvänligt med fint läge i Örsundsbro

Välkommen till denna enplansvilla med källare med högt och fint läge i området. Här har ni goda möjligheter att utforma ett boende efter era egna önskemål. Entréplanet inrymmer kök med matplats, tre sovrum, vardagsrum med öppen spis samt badrum. Källarplanet har tvättstuga, matkällare, verkstads/-hobbyrum och pannrum samt garage. Uppvuxen, äldre trädgård med tomt som gränsar mot skogsparti. Garage med plats för två bilar och utvändig parkering på grusad uppfart. Örsundsbro är ett trivsamt, mindre samhälle som har bl a livsmedelsaffär, butiker, vårdcentral och flera förskolor samt skola från F-9. Örsundaån ligger inom kort promenadavstånd där trevlig småbåtshamn finns och för den badsugne är det ca 4,5 km till Alsta sjön. Goda pendlingsmöjligheter med både bil och buss i o m lättillgänglig påfart till väg 55. Ca 2,5 mil till Uppsala, ca 2,4 mil till Enköping och ca 3 mil till Bålsta.

Sponsrade länkar
Enköping / Örsundsbro
Skogsvägen 3
Slutpris: 2 600 000 kr
Boarea/biarea: 88/88 kvm
Driftkostnad: 17 646 kr/år
Totalareal: 1 130 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-01-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Uppsala / Örsundsbro / Skogsvägen