Skogsvägen 3 / Örsundsbro / Enköping

Barnvänligt med fint läge i Örsundsbro

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
88/88 kvm
Driftkostnad
17 646 kr/år
Totalareal
1 130 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-01-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Skogsvägen såldes av oss 2017-01-27. Se alla våra försäljningar i Örsundsbro samt även på Skogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna enplansvilla med källare med högt och fint läge i området. Här har ni goda möjligheter att utforma ett boende efter era egna önskemål. Entréplanet inrymmer kök med matplats, tre sovrum, vardagsrum med öppen spis samt badrum. Källarplanet har tvättstuga, matkällare, verkstads/-hobbyrum och pannrum samt garage. Uppvuxen, äldre trädgård med tomt som gränsar mot skogsparti. Garage med plats för två bilar och utvändig parkering på grusad uppfart. Örsundsbro är ett trivsamt, mindre samhälle som har bl a livsmedelsaffär, butiker, vårdcentral och flera förskolor samt skola från F-9. Örsundaån ligger inom kort promenadavstånd där trevlig småbåtshamn finns och för den badsugne är det ca 4,5 km till Alsta sjön. Goda pendlingsmöjligheter med både bil och buss i o m lättillgänglig påfart till väg 55. Ca 2,5 mil till Uppsala, ca 2,4 mil till Enköping och ca 3 mil till Bålsta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration