Sök Meny
Såld

Enköping / Örsundsbro / Skogsvägen 3

Barnvänligt med fint läge i Örsundsbro

Välkommen till denna enplansvilla med källare med högt och fint läge i området. Här har ni goda möjligheter att utforma ett boende efter era egna önskemål. Entréplanet inrymmer kök med matplats, tre sovrum, vardagsrum med öppen spis samt badrum. Källarplanet har tvättstuga, matkällare, verkstads/-hobbyrum och pannrum samt garage. Uppvuxen, äldre trädgård med tomt som gränsar mot skogsparti. Garage med plats för två bilar och utvändig parkering på grusad uppfart. Örsundsbro är ett trivsamt, mindre samhälle som har bl a livsmedelsaffär, butiker, vårdcentral och flera förskolor samt skola från F-9. Örsundaån ligger inom kort promenadavstånd där trevlig småbåtshamn finns och för den badsugne är det ca 4,5 km till Alsta sjön. Goda pendlingsmöjligheter med både bil och buss i o m lättillgänglig påfart till väg 55. Ca 2,5 mil till Uppsala, ca 2,4 mil till Enköping och ca 3 mil till Bålsta.

Sponsrade länkar
Enköping / Örsundsbro
Skogsvägen 3
Slutpris: 2 600 000 kr
Boarea/biarea: 88/88 kvm
Driftkostnad: 17 646 kr/år
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-01-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Örsundsbro / Skogsvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.