Terrilörsgatan 5, lgh A1402 / Kvarteret Klacksär / Östhammar / Nyproduktion

Äntligen släpps nya eftertraktade tvåor! Fantastisk balkong i söderläge

Brf Saltvinden - tredje etappen
Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 492 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-06-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Terrilörsgatan 5, lgh A1402 såldes av oss 2017-06-28. Se alla våra försäljningar i Östhammar

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarteret Klacksär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modernt och nytt med sjöläge och fantastisk balkong i söderläge! Invid inloppet till Östhammarsfjärden säljstartar vi nu tredje etappen av det attraktiva bostadsområdet Klackskär. Ett modernt och bekvämt boende med hiss och förråd i huset. Stora fönsterpartier mot söder ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. För den som uppskattar en vacker närmiljö med både natur och vatten är det här ett riktigt förstklassigt läge. Stor balkong i söderläge erbjuder plats för samvaro och livskvalité. Lägenheterna säljs med fasta priser. Genomgående hög grundstandard med kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och helkaklade badrum. För dig som är med från start finns möjlighet att göra tillval för att skapa just ditt eget drömboende. Tillträde är preliminärt planerat till vintern 2018, kvartal 4. Välkommen till ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration