Terrilörsgatan 5, lgh B1301 / Kvarteret Klacksär / Östhammar / Nyproduktion

Äntligen släpps nya eftertraktade treor med två härliga balkonger

Saltvinden Hus B
Slutpris
2 325 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 521 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Terrilörsgatan 5, lgh B1301 såldes av oss 2018-05-08. Se alla våra försäljningar i Östhammar

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarteret Klacksär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modernt och nytt med vackert naturnära läge. Invid inloppet till Östhammarsfjärden säljstartar vi nu hus B av Saltvinden som utgör tredje etappen av det attraktiva bostadsområdet Klackskär. En mycket trevligt planerad gavellägenhet med två balkonger, både från lägenhetens kök och från vardagsrummet. Stora fönsterpartier i tre väderstreck släpper in underbart ljus och erbjuder en vacker utsikt över närområdet. Lägenheten ligger på husets sydöstra gavel med härlig förmiddags och dagssol. Genomtänkt planlösning som tar tillvara på både ljusinsläpp och som erbjuder gott om förvaring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, bra förvaring med både skjutdörrsgarderober och klädkammare från ett av sovrummen. Genomgående hög grundstandard med kök från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Stort härligt duschrum med kaklade väggar och klinker på golv. Hiss och förråd finns till alla lägenheter. Lägenheterna uppförs av Credentia och säljs med fasta priser. För dig som är med från start finns möjlighet att göra tillval för att sätta din egen prägel på ditt nya boende. Välkommen till ditt nya hem som står inflyttningsklart vintern 2018!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration