Terrilörsgatan 4 / Östhammar

Högst upp! Inglasad balkong med sjöutsikt och braskamin

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 590 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på terrilörsgatan såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Östhammar samt även på terrilörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av terrilörsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inglasad balkong med sjöutsikt och braskamin i vardagsrummet! Välkommen till en riktigt fin gavellägenhet högst upp i huset i nyskick från 2017 som är påkostad med inglasad balkong och braskamin. Komfortabelt boende med hiss i huset och ett fantastiskt ljusinsläpp med fönster åt tre håll. Två härliga balkonger varav den största om ca 15 m² är inglasad och ligger i söderläge med Östhammarsfjärden i blickfånget. Ljusa fina färger genomgående, välutrustat kök från Ballingslöv och komplett helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Missa inte denna oerhört trevliga lägenhet som behöver upplevas på plats. Den inglasade balkongen blir som ett till rum under höst och vår och erbjuder många soltimmar och härlig utsikt. Denna lägenhet är verkligen något extra. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration