Vretgatan 4

Vretgatan 4

Slutpris

1 715 000 kr


Skutskär— Älvkarleby

Vretgatan 4


Slutpris
1 715 000 kr

Skutskär— Älvkarleby

Stor familjevilla!

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara bostaden för dig. Denna ljusa tvåplansvilla rymmer sex rum och kök att göra sig hemmastadd i!

Bostaden disponerad i två plan där det finns gott om plats för hela familjen att umgås på. Här finns ett nyligen renoverat och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och fönster mot tomten. Vidare har huset fyra sovrum med möjlighet för ett femte samt ett socialt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Boendet erbjuder två badrum, ett luftigt allrum samt en tvättstuga som även används som groventré. Utöver allt detta erbjuds även ett inglasat uterum med golvvärme och anslutning till trädgårdssidan samt en balkong som fin utsikt över stora grönytor.

Villan står på en 523 kvadratmeter stor tomt med lättskötta grönytor som inte kräver mer av dig än förmågan att njuta av en kopp kaffe och klippa gräset då och då. I direkt anslutning till bostaden finns stora gräsytor, fina cykel- och promenadstråk, skola, förskola och busshållplats. En kort promenad från bostaden hittar du även restauranger, badplatser, matbutiker och tågstation. Detta är med andra ord en optimal bostad för dig som vill att barnen ska kunna springa fritt och hitta på roliga lekar!

Bostaden är besiktigad och besiktningsprotokoll delas ut i samband med visningen.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!


Boarea/biarea
133/8 kvm
Driftkostnad
55 460 kr/år
Tomtarea
523 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-01-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.