Ärentuna odlingen 28 / Ärentuna / Storvreta / Uppsala

Extra stor 1½-plansvilla

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
239/70 kvm
Driftkostnad
60 302 kr/år
Totalareal
4 081 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-19
Bostaden är såld!

Denna villa på ärentuna odlingen såldes av oss 2018-09-19. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på ärentuna odlingen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ärentuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Få hus har lika generösa ytor som denna villa. I princip alla rum är klart större än motsvarande rum i en "normalvilla". Här behöver ni inte känna er trångbodda. Bostadsdelen är på hela 239 m² och garagedelen med förråd är på 70 m². Entréplanet har en stor hall vars inre del är möblerbar, köket som renoverades 2012 rymmer ett stort antal middagsgäster, vardagsrummet har utgång till en 64 m² stor altan i sydvästläge, vidare finns badrum och tvättstuga med groventré från dubbelgaraget. Garagedelen med förråd har extra stor takhöjd på hela 3,15 m. Övervåningen har ett stort allrum på drygt 38 m², en takhöjd på 2,70 m och utgång till en 16 m² stor balkong, vidare finns här badrum, två stora sovrum, ett mindre sovrum/lekrum och ett jättestort sovrum med balkong. Den stora tomten har genomgått en omfattande grovplanering där bl.a. utgrävning för pool har utförts. Här bor ni i en idyllisk naturnära och lantlig miljö men ändå med närhet till ett 15-tal grannar. Påfarten till motorvägen nås liksom Björklingebadet på några minuter och till Uppsala centrum tar det drygt 20 min.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration