Månskensvägen 4E

Månskensvägen 4E

Slutpris

3 095 000 kr


Storvreta— Uppsala

Månskensvägen 4E


Slutpris
3 095 000 kr

Storvreta— Uppsala

Trevligt parhus med gavelläge i lugna och barnvänliga Storvreta!

Med fint gavelläge i lugnt och barnvänligt område finner ni detta trevliga parhus i Storvreta!

Parhuset fördelar sig på två plan med ett entréplan med en rymlig hall med bra plats för avhängning och förvaring, stort härligt vardagsrum med utgång till insynsskyddad altan i soligt läge, vitt stilrent kök från 2015 med intilliggande tvättstuga och grovingång samt badrum med dusch. På övre plan erbjuds fyra sovrum varav ett med utgång till rymlig balkong, stort badrum från 2013 med badkar samt ingång till klädkammare.

På den lättskötta tomten finns gräsytor, syrener, äppelträd, körsbärsträd och pioner mm. Hela tomten ligger omgiven av grönska och kan erbjuda en insynsskyddad oas med plats för både trädgårdsmöbler och lek. I skuggan under de stora körsbärsträden finns ett perfekt ställe för avkoppling i hängmattan eller lunch.

Här bor ni i ett populärt område med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. För barnfamiljen är detta det perfekta läget med gemensam lekplats, flera förskolor inom kort promenadavstånd och likaså grundskola. För den som söker rekreation finns skogsområden på nära avstånd. Goda kommunikationer med stadsbussar och Upptåget som tar er till Uppsala på ca nio minuter. För den som tar bilen är det även nära till påfarten för E4:an.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
121/9 kvm
Driftkostnad
53 976 kr/år
Tomtarea
344 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.