Sök Meny
Såld

Uppsala / Storvreta / Mårdvägen 7

Friliggande enplansvilla med källare i utmärkt läge med promenadavstånd till Storvreta station.

Friliggande enplansvilla med inredd källare i utmärkt läge med promenadavstånd till Storvreta station, trevligt elljusspår och fotbollsplaner. Närmaste förskola finns ca 100 meter från bostaden. Öppen planlösning mellan arbetsköket och vardagsrummet med matplats och utgång till inglasad altan. Tre sovrum i övre plan och ett rum i nedre plan som idag är inrett som sovrum. Stilrent renoverat badrum 2013. Bergvärme installerat 2014. Härlig tomt att njuta av året om. På tomten står även en friggebod.

Bra pendlingsläge med närhet till både buss och Upptåget. Från Storvreta via Gamla Uppsala till Uppsala finns även en fin cykelväg med gatubelysning.

Sponsrade länkar
Uppsala / Storvreta
Mårdvägen 7
Slutpris: 3 925 000 kr
Boarea/biarea: 92/92 kvm
Driftkostnad: 29 514 kr/år
Tomtarea: 946 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-07-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Uppsala / Storvreta / Mårdvägen