Markegångsvägen 6C / Storvreta / Uppsala

Trivsamt radhus i omtyckta, familjevänliga Storvreta

Slutpris
2 530 000 kr
Boarea
109 kvm
Driftkostnad
45 800 kr/år
Totalareal
154 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-30
Bostaden är såld!

Denna radhus på markegångsvägen såldes av oss 2018-10-30. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på markegångsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av markegångsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta trivsamma radhus beläget i omtyckta, barnvänliga Storvreta!
Här bor Ni på 109 bekväma kvm, fördelat i två plan med egen trädgårdstomt om 154 kvm och skola samt förskola inom kort avstånd.
Radhuset erbjuder i entréplanet praktisk hall med klädkammare, sovrum, helkaklad Wc/dusch, tvättstuga och rymligt kök med matplats. Från köket når Ni altandäcket och den härliga gräsmattan som inbjuder till lek och samvaro eller varför inte grillning i goda vänners lag? Det övreplanet erbjuder möblerbar hall, 2 sovrum varav ett större, vardagsrum med fint ljusinsläpp i o m de stora fönsterpartierna och stilrent badrum renoverat -13. Vidare finns ett vidbyggt, isolerat förråd samt garage i länga.
Från bostaden har Ni nära till bl a service, kommunikationer och barnomsorg. Storvreta erbjuder goda möjligheter för pendlaren både till Uppsala och Stockholm men också norrut mot t ex Gävle, via Upptåget. Via E4:an tar Ni er enkelt vidare både söder-/eller norrut.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration