Meteorvägen 28 (13-1302) / Fullerö Hage / Storvreta / UPPSALA / Nyproduktion

Nybyggd 1:a i Fullerö Hage med möjlighet till omgående inflyttning!

Fullerö Hage - Brf Tallbacken 1 i Fullerö, etapp 1
Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 042 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Meteorvägen 28 (13-1302) såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Storvreta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullerö Hage är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1:a med öppen planlösning och stor balkong i österläge. Ett boende som passar utmärkt som studentlägenhet eller första bostad. Möjlighet till omgående inflyttning!

Nu finns möjlighet att förvärva nyproducerade bostäder med genomtänkt standard och tilltalande planlösningar i nytt område med förskola och natur runt knuten och med ett bra pendlarläge.
I Fullerö Hage växer just nu ett nytt bostadsområde fram och här uppförs brf Tallbacken 1 i Fullerö om totalt 52 st lägenheter. Brf Tallbacken 1 i Fullerö består av ett flerfamiljshus i fyra våningar med lägenheter i storlekarna 1-4 rok. Alla lägenheter har tillgång till minst en balkong eller uteplats, vissa har till och med två! Lägenheterna är välplanerade och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Materialvalen är av genomgående hög kvalité; såsom t ex dämpade lådor och skåpluckor, induktionshäll, diskmaskin, helkaklade duschrum med elburen golvkomfortvärme och tvättmaskin/torktumlare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration