Meteorvägen 28 / Fullerö Hage / Storvreta / Uppsala

Mordern 2:a med stor balkong i trivsamma Fullerö Hage!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 500 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-04-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på meteorvägen såldes av oss 2019-04-02. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på meteorvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullerö Hage är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor du bekvämt i mycket praktiskt planerad 2:a med rymlig balkong i österläge, öppen planlösning och sovrum med klädkammare.

Nu har du möjlighet att förvärva denna nyproducerade bostad med genomtänkt standard och tilltalande planlösningar i nytt område med förskola och natur runt knuten samt ett bra pendlarläge.
I Fullerö Hage växer just nu ett nytt bostadsområde med blandad bebyggelse fram. Brf Tallbacken 1 i Fullerö består av ett flerfamiljshus i fyra våningar med 52 st bostadsrättslägenheter i storlekarna 1-4 rok.

Bostaden är välplanerad och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Materialvalen är av genomgående hög kvalité; såsom t ex dämpade lådor och skåpluckor, induktionshäll, diskmaskin, helkaklade duschrum med elburen golvkomfortvärme och tvättmaskin/torktumlare. Bostaden har vidare en väl tilltagen balkong.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration