Överbacka 4

Överbacka 4

Slutpris

8 300 000 kr


Ärentuna— Storvreta— Uppsala

Överbacka 4


Slutpris
8 300 000 kr

Ärentuna— Storvreta— Uppsala

Underbart hus med underbart läge

Med ett underbart läge i vackert kulturlandskap intill Ärentuna kyrka, Prästgården och Bygdegården saluförs detta härliga och storslagna hus med boarea + biarea på hela 261+41 m² och med en tomt på 6767 m². Huset uppfördes troligen kring förra sekelskiftet och präglas av härlig lantlig känsla, stora rum i fil, hög takhöjd, vackra fönster och av omsorgsfulla och påkostade renoveringsarbeten. Den skyddade tomten har stora gräsytor, vackert blommande planteringar, rabatter och buskar, många äppelträd och bärbuskar. Både på den egna tomten och omkringliggande mark finns en fin variation av högväxta träd som inte inkräktar på insläppet av solljus. Trots ett förhållandevis öppet och fritt läge verkar tomten ligga i lä och är oftast fri från blåst. På baksidan av huset finns ett stort altandäck med en loggia och pool i perfekt sydvästläge med sol från förmiddag till solnedgång. Tomten är mycket rofylld och på vår och försommar förstärks den känslan ytterligare av ett artrikt och intensivt fågelkvitter.

En inbjudande känsla uppstår redan vid infarten genom allén från kyrkan och den vackra uppfarten framför huset. Den öppna verandan har fyra pampiga pelare och entrén har fina dubbeldörrar. Den yttre hallen ligger i fil med den inre hallen och salongen via ytterligare två par dubbeldörrar. Salongen ligger i sin tur i fil med vardagsrummet och matsalen via dubbeldörrar. Matsalen har en stor öppning in till det vackra och stora köket. På entréplanet finns även ett stort sovrum, alternativt arbetsrum/gästrum, ett badrum och en köksentré. På övre planet finns 4 sovrum och en ca 30 m² stor relaxavdelning med möblerbar del, tvättstuga, wc, dusch, bubbelbad och bastu.

Kort anslutningsväg till både gamla och nya E4:an. Med bil beräknas restiden till centrala Uppsala ta mindre än 20 min och med buss 103 (M-F) som har hållplats vid kyrkan är restiden 20-27 min. Grundskola F-9 finns i Storvreta och skolbussen går från kyrkan, i väldigt nära anslutning till den egna tomten.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN:
Denna fastighet, med fastighetsbeteckningen Överbacka 1:4 och som har adressen Överbacka 4, saluförs parallellt med fastigheten Överbacka 1:5 som har adressen Överbacka 6. Dessa kan komma att försäljas till två separata köpare eller till en och samma köpare. Detta får till följd att försäljningsprocessen kan komma att skilja sig något från ”mer vanliga” villaförsäljningar.
- Läs mer om försäljningsprocessen och vissa särskilda förutsättningar längst ner under rubriken "Fakta".
- Under rubriken "Dokument och länkar" finns länkar till annonsen för Överbacka 6 och den gemensamma annonsen för Överbacka 4 & 6.

VÄLKOMMEN TILL VISNING
För allas trygghet kommer enskilt bokade visningar genomföras för att motverka trängsel och för att kunna ge bättre service. Ju tidigare inkommen intresseanmälan och bokningsförfrågan desto mer information och förberedelsetid hinner ges. Varmt välkommen att inkomma med visningsbokning och intresseanmälan!


Boarea/biarea
261/41 kvm
Driftkostnad
33 786 kr/år
Tomtarea
6 767 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2021-06-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.