Regnmolnsvägen 2 D (G22S) / Fullerö Hage / Storvreta / Uppsala / Nyproduktion

Ljus och inbjudande tvårummare med egen balkong i bästa söderläge

Brf BoKlok Saturnus
Slutpris
1 715 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
2 898 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Regnmolnsvägen 2 D (G22S) såldes av oss 2018-06-28. Se alla våra försäljningar i Storvreta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullerö Hage är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Se hit! Köper du en tvåa i BoKlok Saturnus innan den 30 juni får du 50.000 kr på IKEA att handla möbler för! Värdechecken får du av vår kundansvarige säljare vid tillträdet.

Öppen och rymlig 2:a där man är tillsammans och har dörrar där man vill stänga om sig. Stora fönster, högt till tak och egen generös altan i soloptimerat läge hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrummet är stort nog för tvätt och tork, och klädkammaren gömmer det mesta. Köket är det senaste från IKEA.

Låt dig inte luras av siffrorna. Inuti är lägenheterna extremt kvadratsmarta – alla funktioner du normalt behöver får plats, fast på mindre yta. Inte en skrytkvadratmeter så långt ögat når. Däremot är det gott om kubikmeter, vilket ger möjlighet till förvaring på höjden. Känslan är ljus och rymlig tack vare att lägenheterna har extra stora fönster, en extra decimeter takhöjd och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration