Vretalundsvägen 17

Vretalundsvägen 17

Slutpris

2 350 000 kr


Storvreta— Uppsala

Vretalundsvägen 17


Slutpris
2 350 000 kr

Storvreta— Uppsala

Fastighet med renoveringsbehov

Varmt välkomna till Storvreta och Vretalundsvägen 17! Nu finns möjligheten för er som vill förverkliga ert drömboende och sätta egen prägel på hemmet. Här erbjuds ett enplanshus med källarplan beläget på vacker tomt med hörnläge. På tomten finns uppvuxna rabatter med både syrénbuskar, vinbärsbuskar, rabarber, äppel- och kastanjeträd.

På husets entréplan finns två stora sovrum, ett större allrum, rymligt kök samt badrum. På källarplanet finns gillestuga med öppen spis, två rum, matkällare, bastu, tvättstuga och pannrum där bergvärmepump installerades 2015. På fastigheten finns garage med plats för en bil och plats för ytterligare en bil utanför.

Här bor ni i ett populärt område med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. Med några få minuters promenad når ni goda kommunikationer med stadsbussar och Upptåget som tar er till Uppsala på ca åtta minuter med avgång två gånger i timmen under dag och kväll. För dig som pendlar med bil är det även nära till påfarten för E4:an. För fritidsändamål har du nära till Skogsvallen samt ett mycket aktivt föreningsliv som genomsyrar orten med allt ifrån skidåkning till innebandy.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea/biarea
85/100 kvm
Driftkostnad
23 437 kr/år
Såld
2018-10-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på vretalundsvägen såldes av oss 2018-10-14. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på vretalundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.