Lgh.11-1302 / Fullerö Hage / Uppsala / Nyproduktion

NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTSLÄGENHETER I FULLERÖ HAGE!

Fullerö Hage etapp 2 - Brf Granbacken 1 i Fullerö
Boarea
ca 51 kvm
Avgift
2 635 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-10-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lgh.11-1302 såldes av oss 2017-10-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullerö Hage är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor du bekvämt i praktiskt planerad 2:a med rymlig balkong i österläge, öppen tilltalande planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt fräscht helkaklat duschrum med klinkergolv med elburen komfortvärme.


Nu finns ytterligare möjlighet att förvärva nyproducerade bostäder med genomtänkt standard och tilltalande planlösningar i nytt område med förskola och natur runt knuten och med ett bra pendlarläge.

I Fullerö Hage växer just nu ett nytt bostadsområde fram och här uppförs just nu etapp 2, brf Granbacken 1 i Fullerö, om totalt 44 st lägenheter framtagna av Scandinavian Property Group och Metod arkitekter. Brf Granbacken 1 i Fullerö består av ett flerfamiljshus i fyra våningar med lägenheter i storlekarna 2-4 rok. Kallgarage finns i källarplan.

Alla lägenheter har tillgång till minst en balkong eller uteplats, vissa har till och med två! Lägenheterna är välplanerade och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Materialvalen är av genomgående hög kvalité; såsom t ex köksinredning från Marbodal, induktionshäll, diskmaskin, helkaklade duschrum med elburen golvkomfortvärme och tvättmaskin/torktumlare.

Möjlighet finns att sätta din egen prägel på din nya bostad genom tillval enligt separat specifikation.

Planerad inflyttning 2:a kvartalet 2018.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration