Trevlingevägen 55

Trevlingevägen 55

Slutpris

3 970 000 kr


Gåvsta— Uppsala

Trevlingevägen 55


Slutpris
3 970 000 kr

Gåvsta— Uppsala

Välplanerat enplanshus med trädgårdstomt och stor altan

Välkommen till detta optimalt planerade enplanshus i vinkel i omtyckta och barnvänliga Gåvsta! Här ges möjlighet att förvärva ett bekvämt boende med fina ytskikt och lättskött trädgårdstomt med stor altan.

Med stora sällskapsytor i kök och vardagsrum, fyra sovrum och ett generöst och nyligen renoverat badrum med dusch erbjuds här ett boende som passar likväl den växande familjen som det äldre paret. Bostaden har genomgående hög standard med tidlös ekparkett, kaklade våtutrymmen och spotlights i badrum och över bänk i kök. Här erbjuds även en mängd smarta förvaringslösningar så som sockellådor i kök och vägghängda skåp i badrum.

Med utgång från vardagsrummet och ett av sovrummen nås den stora trallbelagda altanen med sol stora delar av dagen. Altanen är till viss del belägen under tak vilket möjliggör användning under alla sommarens dagar. Tomten, som skyddas mot insyn av en tät tujahäck, består av plan gräsyta som lämpar sig ypperligt för lek för barn med spring i benen. Här finns även utrymme för trädgårdsland för den med gröna fingrar och på tomtens framsida finns ett flertal fruktträd. Förutom isolerat garage finns även en stenbelagd uppfart med plats för två bilar.

I Gåvsta bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen. Här finns gott om gröna ytor i form av stora åkrar och skogsområden. I området finns Gåvsta skola (Åk F-9), pizzeria, restaurang och vårdcentral. Här bor ni inte bara i ett naturnära läge, utan även med nära kommunikation in till Uppsala. Via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 15 minuter - nära till shopping och perfekt för pendlaren! UL:s regionbuss nr 118 och 886 tar er till Uppsala Centralstation via bland annat Gränbystaden, med avgång var 30:e minut under vardagar.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
40 410 kr/år
Tomtarea
766 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Trevlingevägen såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Trevlingevägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.