Wivalliusgatan 43

Wivalliusgatan 43

Slutpris

1 850 000 kr


Nyby— Uppsala

Wivalliusgatan 43


Slutpris
1 850 000 kr

Nyby— Uppsala

Rymlig 2:a med stor uteplats i lugnt område!

Drömmer du om en egen stor uteplats i skyddat läge? Den här lägenheten kan då erbjuda en fin sådan med odlingsmöjligheter och med möjlighet att njuta av solen hela dagen i bästa syd/sydvästläge! Här bor du i lugnt område i väl tilltagen 2:a i mycket fint skick. Rymlig möblerbar hall leder in till köket som är modernt och välutrustat med rostfria vitvaror och klinkergolv. Vardagsrummet känns luftigt och det är här utgången till uteplatsen med trätrall finns som gör att rummet känns än större under den varmare årstiden. Sovrummet, med gott om plats för dubbelsäng, har praktisk förvaring i flertalet garderober och badrummet som har uppgraderats från sitt original de senare åren har tvättmaskin för att underlätta i vardagen.

Som boende på Wivalliusgatan har ni nära till service och butiker men även till grönska och aktiviteter! Det är goda kommunikationer med buss och för den bilburne pendlaren direkt närhet till E4:ans norra påfart. Mataffär finns närmast vid Willys men även vid Gränby Köpstad, med sitt stora utbud av butiker och restauranger som ligger på bekvämt avstånd. Röbo friluftsområde erbjuder fina motionsspår och högarna i Gamla Uppsala är en perfekt familjeaktivitet. Vid Gränby sportfält och idrottshallar kan ni bl. a. spela tennis, ishockey, innebandy och även uppleva andra typer av evenemang i IFU-arena.


Boarea
61 kvm
Avgift
2 993 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2020-05-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Wivalliusgatan såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Wivalliusgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.